15
Dec
09

(500) Days of Summer

Hmm tadi malam harusnya belajar, entah kenapa kok jadi nonton DVD. Sebenernya kali pertama tau film (500) Days of Summer tuh di pesawat KLM, tapi saat itu males, boro-boro pengen nonton, pengennya tidur, tapi gak bisa tidur juga, tapi nonton juga gak, kalo dipake baca matanya udah lelah banget, jadinya meremin mata gak karuan. Ketika minggu lalu baca di web-nya JIFFEST, ternyata film (500) Days of Summer ada di salah satu daftar film yang diputer, wah jadi penasaran donk, pastinya tuh film bagus. Begitu bilang ke Catur, eh dia udah punya DVD-nya.

— Jadi teringat nonton salah satu film di JIFFEST beberapa tahun yang lalu, malam hari bersama 4 orang teman di Djakarta Theatre. Film yang dipilih ternyata “buruk”, akhirnya aku hanya nonton 5 menit awal (which was intinya :paraaahhhh: ) – tidur nyenyak sepanjang film- dan bangun di 5 menit akhir. —-

Back to (500) Days of Summer …

Wow … good movie … great soundtrack.

The movie is about boy meets girl. Tidak seperti film-film Hollywood, yang biasanya si Cewek dibuat termehek-mehek, di film ini justru yang Cowok dibuat termehek-mehek.

Filmnya bercerita tentang Thomas Hansen yang bekerja (tanpa semangat) sebagai penulis kartu ucapan saat dia bertemu just another ordinary girl named Summer. He felt that Summer was his soulmate while Summer didn’t believe all the story about soulmate. She didn’t want to be somebody’s something. Yaa ketebak lah akhirnya gimana, karena setting-nya flash back. Jadi dari awal emang ketauan kalo relationship mereka gak berhasil. Tapi ending-nya bagus banget kok. (You should watch the movie Bitbit … recommended for you :D, asal ulah kasuat-suat weh 😛 ).

She’s got you high and you don’t even know yet …. Open your mind, believe it’s gonna come true

Jadi teringat RT postingan di Twitter :

RT @andinieffendi :RT @RatyNing :Ladies, remember this: it’s easier to turn friendship into love than to turn love into friendship!

yang di-reply oleh Bitbit 😀 :

Sabitah @laisya … no no it’s hard to turn love into friendship.. it’s little bulshit.. sory girls hehe

:”sembuh” setelah seharian kemarin merasa marojengja (katepaan Teh Dian), nararapsu karareuheul teu puguh (katepaan Bitbit), hayang nyacag (katepaan Mang Dida), I HATE YOU (my expectation), don’t screw up, ntar siang 1 p.m AUDIT (reality):

Semoga Audit nanti lancar ….

Advertisements

0 Responses to “(500) Days of Summer”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Welcome to Laisya : A New Hope

This is a blog about my journey, my story, and my "curhat". "Laisya : A New Hope" is inspired by "Star Wars IV : A New Hope". (I love Star Wars Saga :D). This is my new blog to replace "Laisya and Her World". Well, actually I made this blog long time ago, before I made "Laisya and Her World". However, for certain reason, I have to leave "Laisya and Her World" and start this new (but old) blog :)

More about me??

Now, I live in Jakarta but I'll always love Bandung as my hometown. I used to live in Adelaide, South Australia for two years due to my study (master degree). I like reading, swimming, watching movies, and travelling. I have a dream to visit all interesting places in this planet. I hope my dream will come true someday. Am I a dreamer? Maybe, but why not?? Sometimes I envy TV reporters whom travel around the world for free, and they were paid. Gee, that is a Dream Job! :D Daydream? Yeaah, whatever lah :P.

Too many "dream" words here, maybe I actually should put "Laisya and Her Dream" as a blog title :D.

Laisya on Twitter

Enjoy your day!

December 2009
M T W T F S S
« Oct   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Blog Stats

  • 5,379 hits

%d bloggers like this: