21
Dec
09

New Year, New House

3 Muharram 1431 H (20 Desember 2009), dua hari setelah Tahun Baru Hijriyah, Bismillah,Β  aku dan Catur mulai menempati “rumah” baru. Rumah yang lebih luas, tidak hanya sepetak kamar 3×3 meter :D. Semoga rumah baru kami membawa berkah bagi kami.

Sebelumnya bertepatan dengan Tahun Baru Hijriyah, 1 Muharram 1431 H, kami berkumpul dengan teman-teman liqo dan beberapa teman lainnya untuk berdoa bersama, tentu saja dipimpin oleh Ummi, Jazakillah ya semuanya, juga buat Mbak Milda yang udah masak ayam bakar dan Nami yang bawa rambutan.

Special thanks to Bitah and Mike yang udah bantuin pindahan (terutama ngangkat2 lemari :mrgreen: ), ternyata banyak juga ya barang yang keluar dari kamar sempit itu sampai harus bolak-balik beberapa kali. Makasih banget udah mau bantuin dari Jumat – Minggu, 3 hari yang melelahkan tapi menyenangkan πŸ™‚

Advertisements

2 Responses to “New Year, New House”


  1. 1 dan
    December 31, 2009 at 11:31 PM

    senangnya ada tetangga baru, ditunggu sarapannya hehehe…

    • January 1, 2010 at 1:17 PM

      Dasaaarrr…iya kok bisa ya, nyari-nyari “rumah” dari dulu, eh jadinya malah tetangga, kaya gak ada tempat lain aja πŸ˜›
      Sediain bahan mentahnya ya πŸ˜€ Ogah rugi nih πŸ˜†


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Welcome to Laisya : A New Hope

This is a blog about my journey, my story, and my "curhat". "Laisya : A New Hope" is inspired by "Star Wars IV : A New Hope". (I love Star Wars Saga :D). This is my new blog to replace "Laisya and Her World". Well, actually I made this blog long time ago, before I made "Laisya and Her World". However, for certain reason, I have to leave "Laisya and Her World" and start this new (but old) blog :)

More about me??

Now, I live in Jakarta but I'll always love Bandung as my hometown. I used to live in Adelaide, South Australia for two years due to my study (master degree). I like reading, swimming, watching movies, and travelling. I have a dream to visit all interesting places in this planet. I hope my dream will come true someday. Am I a dreamer? Maybe, but why not?? Sometimes I envy TV reporters whom travel around the world for free, and they were paid. Gee, that is a Dream Job! :D Daydream? Yeaah, whatever lah :P.

Too many "dream" words here, maybe I actually should put "Laisya and Her Dream" as a blog title :D.

Laisya on Twitter

Enjoy your day!

December 2009
M T W T F S S
« Oct   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Blog Stats

  • 5,429 hits

%d bloggers like this: