30
Jan
10

what a week


This week actually is just another ordinary week for me, except I was officially getting older and older :sigh:. In addition, I get 2 new responsibilities this year. Ya Allah, smg aku sanggup melaksanakan dua amanah baru ini. My boss won’t give me those responsibilities if he doesn’t believe in me atau hanya karena ga ada orang lain lg akhirnya aku ditunjuk untuk amanah2 tsb? Akibatnya cukup berat sebetulnya, aku dan Catur (yg mendapat ¹tugas yg sama untuk kelompoknya) harus begadang ngerjain tugas, ngebut! Paginya masih harus meeting sekaligus revisi kerjaan langsung di ruang rapat KPRT, tuh ruangan lagi kerja bertiga doank, tp berantakan oleh kertas dan buku2 peraturan dan roadmap energi. Jadi, tentu saja minggu ini cukup suntuk untuk kami sehingga kemarin malam seneng banget bisa keluar :). Tapi hari ini, sabtu pagi gak kemana-mana, di kost beres2, siangnya istirahat sambil ngece2 nonton FTV (ngece2 tp kok ya ditonton :mrgreen: ) dan terhibur oleh Idola Cilik, Idola semua idola 😆 . Sorenya ke Pasar Mayestik beli buah. Oh ya, mulai minggu ini hampir tiap hari kami memasak. I love cooking 🙂

Posted by ShoZu

Advertisements

0 Responses to “what a week”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Welcome to Laisya : A New Hope

This is a blog about my journey, my story, and my "curhat". "Laisya : A New Hope" is inspired by "Star Wars IV : A New Hope". (I love Star Wars Saga :D). This is my new blog to replace "Laisya and Her World". Well, actually I made this blog long time ago, before I made "Laisya and Her World". However, for certain reason, I have to leave "Laisya and Her World" and start this new (but old) blog :)

More about me??

Now, I live in Jakarta but I'll always love Bandung as my hometown. I used to live in Adelaide, South Australia for two years due to my study (master degree). I like reading, swimming, watching movies, and travelling. I have a dream to visit all interesting places in this planet. I hope my dream will come true someday. Am I a dreamer? Maybe, but why not?? Sometimes I envy TV reporters whom travel around the world for free, and they were paid. Gee, that is a Dream Job! :D Daydream? Yeaah, whatever lah :P.

Too many "dream" words here, maybe I actually should put "Laisya and Her Dream" as a blog title :D.

Laisya on Twitter

Enjoy your day!

January 2010
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Blog Stats

  • 5,379 hits

%d bloggers like this: