19
Feb
10

Sedih

Been busy for whole two weeks, have no chance to continue my Berlin story. Gak tau kenapa, hari ini sedih banget, my heart torn into pieces.  Jangan sedih Lies, jangan nangis … Allah tau yang terbaik buat kamu, Insya Allah!

Padahal February ini harusnya membuatku bahagia, berhasil membuat Mamah dan Bapak (serta keluarga) bangga 🙂 , Alhamdulillah! Walaupun bangga, tapi  Mamah agak sedikit sedih juga 😦 Make me wanna cry when I saw her face when I told the news 😥

Semoga mendung February segera berlalu, jangan menyerah … jangan menyerah … jangan menyerah … well, that song inspired many people. Video-nya gak bisa di-embed :(, jadi di link aja.

Setahun yang lalu, aku posting February Song di “Laisya and Her World“.

Don’t Give Up … another song by Josh Groban, sayang video yang ini juga gak bisa di-embed. Jadi di link aja.

But … this video is gorgeous 🙂 Make me smile today 🙂 Love Josh Groban and Michael Buble.

Well, aku gak pernah nonton konser penyanyi atau band, atau whatever lah (kecuali konser musik klasik), dan kalo misal disuruh milih nonton konser, I definitely will choose Josh Groban, Michael Buble, and Coldplay.

Ini curhat kok gak nyambung ya??? Pertamanya sedih … lho tapi akhirnya malah posting video klip? :mrgreen: Soalnya perasaan yang nulis lagi campur aduk, senang, sedih, sakit, cape, …. stress akut!!! Parah!!! 😯

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Welcome to Laisya : A New Hope

This is a blog about my journey, my story, and my "curhat". "Laisya : A New Hope" is inspired by "Star Wars IV : A New Hope". (I love Star Wars Saga :D). This is my new blog to replace "Laisya and Her World". Well, actually I made this blog long time ago, before I made "Laisya and Her World". However, for certain reason, I have to leave "Laisya and Her World" and start this new (but old) blog :)

More about me??

Now, I live in Jakarta but I'll always love Bandung as my hometown. I used to live in Adelaide, South Australia for two years due to my study (master degree). I like reading, swimming, watching movies, and travelling. I have a dream to visit all interesting places in this planet. I hope my dream will come true someday. Am I a dreamer? Maybe, but why not?? Sometimes I envy TV reporters whom travel around the world for free, and they were paid. Gee, that is a Dream Job! :D Daydream? Yeaah, whatever lah :P.

Too many "dream" words here, maybe I actually should put "Laisya and Her Dream" as a blog title :D.

Laisya on Twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Enjoy your day!

February 2010
M T W T F S S
« Jan   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Blog Stats

  • 5,433 hits

%d bloggers like this: