Archive for the 'Curhat' Category

13
Aug
10

Can’t Stop Now – Keane

Keane – Can’t Stop Now

I noticed tonight that the world has been turning
While I’ve been stuck here dithering around
Well I know I said I’d wait around till you need me
But I have to go, I hate to let you down
But I can’t stop now
I’ve got troubles of my own
Cause I’m short on time
I’m lonely
And I’m too tired to talk

I noticed tonight that the world has been turning
While I’ve been stuck here withering away
Well I know I said I wouldn’t leave you behind
But I have to go, it breaks my heart to say

That I can’t stop now
I’ve got troubles of my own
Cause I’m short on time
I’m lonely
And I’m too tired to talk

No one back home
I’ve got troubles of my own
And I can’t slow down
For no one in town
And I can’t stop now

And I can’t slow down
For no one in town
And I can’t stop now
For no one

The motion keeps my heart running
The motion keeps my heart running
The motion keeps my heart running
The motion keeps my heart running

Something you should know about Can’t Stop Now Lyrics

Title: Keane – Can’t Stop Now lyrics

Artist: Keane Lyrics

Visitors: 2201 visitors have hited Can’t Stop Now Lyrics since June 03, 2010.
// <!–[CDATA[–>
tf_sid = “PMMBs0001”;
tf_artist = “Keane”;
tf_song = “Can’t Stop Now”;
tf_songtitle = tf_song;
document.write(”);
// ]]>

// <!–[CDATA[–>
document.write(”);

// ]]>Send “Can’t Stop Now” Ringtone to Mobile

I noticed tonight that the world has been turning
While I’ve been stuck here dithering around
Well I know I said I’d wait around till you need me
But I have to go, I hate to let you down
But I can’t stop now
I’ve got troubles of my own
Cause I’m short on time
I’m lonely
And I’m too tired to talk

I noticed tonight that the world has been turning
While I’ve been stuck here withering away
Well I know I said I wouldn’t leave you behind
But I have to go, it breaks my heart to say

That I can’t stop now
I’ve got troubles of my own
Cause I’m short on time
I’m lonely
And I’m too tired to talk

No one back home
I’ve got troubles of my own
And I can’t slow down
For no one in town
And I can’t stop now

And I can’t slow down
For no one in town
And I can’t stop now
For no one

The motion keeps my heart running
The motion keeps my heart running
The motion keeps my heart running
The motion keeps my heart running

Advertisements
10
Aug
10

sepi

Malam pertama Ramadhan di negeri seberang, sepi, detik demi detik berlalu tanpa makna, sibuk menjejali pikiran dengan tenggat Waktu yg berlari semangat mengejarku.

Ramadhan … Akankah berlalu begitu saja? Sungguh betapa diriku termasuk orang yang merugi jika menyia-nyiakan bulan suci ini. Siapa yang bs menjamin bahwa aku masih akan bs merasakan nikmatnya Ramadhan tahun depan? Bahkan siapa yang bs menjamin bahwa jiwa+ragaku akan terbangun esok pagi?

Ramadhan … Ramadhan …
Bulan perjuangan tingkatkan Iman, pupuk pengorbanan suci …

21.56 waktu Adelaide, malam 1 ramadhan … Sepiiii …

07
Aug
10

Laptop

Stress … Sediiihh … Laptopku terserang virus. Ga tau kenapa. Padahal tadi tuh laptop lagi ga aku pake, aku tinggal kurang lebih 2 jam. Eeeh begitu aku samperin, tuh laptop udah gak bs diapa-apain. Program apapun gak bs dibuka, internet gak bs connect. Gmn mau connect, kalo explorer, chrome, ato firefoxnya aja ga bs dibuka? Lg byk tugas. Dan semua data2, sejak tiba disini sampe hari ini blm sempet aku back up. Alhamdulillah, report yg deadlinenya rabu besok, draft lengkapnya Ada di email. Tp tugas yg baru diketik kemarin blm sempet diback up. Sudahlah, pasti ada hikmahnya. InsyaAllah.

04
Jun
10

Serendipity

I tried to embed two videos (OST Serendipity) Β from Youtube but I didn’t know why, it failed. So, I posted them in my other blog. Click here!Β The songs are decicated to a friend of mine … come on … you deserve someone better (than the one in Semarang) πŸ˜€ (padahal ieu teh curcol) πŸ˜† :mrgreen: Ah yaaa, you must read this one πŸ˜€ :mrgreen:

19
Feb
10

Sedih

Been busy for whole two weeks, have no chance to continue my Berlin story. Gak tau kenapa, hari ini sedih banget, my heart torn into pieces.Β  Jangan sedih Lies, jangan nangis … Allah tau yang terbaik buat kamu, Insya Allah!

Padahal February ini harusnya membuatku bahagia, berhasil membuat Mamah dan Bapak (serta keluarga) bangga πŸ™‚ , Alhamdulillah! Walaupun bangga, tapiΒ  Mamah agak sedikit sedih juga 😦 Make me wanna cry when I saw her face when I told the news πŸ˜₯

Continue reading ‘Sedih’

08
Feb
10

Alhamdulillah …

It’s amazing day for me. First, I got an unpleasant news. On the other hand, I got a very very nice news. Gee, Alhamdulillah … Memang manusia hanya bisa mengusahakan, Allah yang memutuskan. Belum tentu yang kita mau, itu yang terbaik bagi kita. Dan insyaAllah yang aku peroleh hari ini adalah jalan terbaik yang diberikan Allah untukku πŸ™‚ . Alhamdulillah … It’s time for me to work harder and harder πŸ™‚ Ayoooo …. SEMANGAT! InsyaAllah aku bisa!

Posted by ShoZu

11
Jan
10

Tough Week

Last week, it was just a first week in 2010 but it was a tough week for me. Back to the office after long holiday was not easy at all : new responsibility, exams, meeting :roll:.

Dan kemarin siang, HP-ku ketinggalan di taxi dalam perjalanan ke rumah temen, udah panik, karena di tas cuma ada satu HP, sementara dua HP lain beserta tempatnya gak ada πŸ˜₯ Alhamdulillah tuh HP masih rejeki aku :), karena mesen taxi by phone jadi bisa dilacak. Dari pool taxi-nya diberi nomor telpon supirnya. Akhirnya malam kemarin at 10 p.m HP-nya udah kembali di tanganku, terima kasih banyak buat Pak Supir Taxi yang udah mau nganterin HP-nya ke tempatku. Sebenernya yang paling ribet dari hilang HP adalah mesti ngurusin lagi nomornya :sigh: Alhamdulillah kalo emang udah rejeki gak akan kemana πŸ™‚

However, the hardest part is up coming on January 19. I hope I will pass that part. InsyaAllah I’ll do my best.

:lagi pusing, have no idea for research proposal 2011 (yup, 2010 aja baru masuk, tapi proposal penelitian 2011 mesti dah jadi sebelum 18 Jan 2010). Please, ide bagus, datanglah padaku πŸ’‘ πŸ˜€ :




Welcome to Laisya : A New Hope

This is a blog about my journey, my story, and my "curhat". "Laisya : A New Hope" is inspired by "Star Wars IV : A New Hope". (I love Star Wars Saga :D). This is my new blog to replace "Laisya and Her World". Well, actually I made this blog long time ago, before I made "Laisya and Her World". However, for certain reason, I have to leave "Laisya and Her World" and start this new (but old) blog :)

More about me??

Now, I live in Jakarta but I'll always love Bandung as my hometown. I used to live in Adelaide, South Australia for two years due to my study (master degree). I like reading, swimming, watching movies, and travelling. I have a dream to visit all interesting places in this planet. I hope my dream will come true someday. Am I a dreamer? Maybe, but why not?? Sometimes I envy TV reporters whom travel around the world for free, and they were paid. Gee, that is a Dream Job! :D Daydream? Yeaah, whatever lah :P.

Too many "dream" words here, maybe I actually should put "Laisya and Her Dream" as a blog title :D.

Laisya on Twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Enjoy your day!

October 2017
M T W T F S S
« Aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Blog Stats

  • 5,433 hits